Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola az újabb alapítású főiskolák közül az élmezőnyhöz tartozik. A BKF szerint a civil szervezetek a Civil Licit által több olyan céggel is kapcsolatba kerülhetnek, akik a CSR szemléletű működést mindenképpen cégfilozófiájuk kiemelkedő helyére sorolják.

Intézményünk szakmai, technikai és oktatói szempontból több ranglista szerint is kiemelkedően magas színvonalat képvisel. Munkaerő piaci kapcsolatok alapján viszont az abszolút első helyre került.

A BKF országosan kiemelkedő erőssége az Európai Unió strukturális fejlesztési forrásainak megszerzésére és felhasználására vonatkozó tudás. Kiváló oktatók tanítják nálunk ezeket az ismereteket, és új körépületünk az élő bizonyíték arra, hogy nem csak oktatjuk, hanem sikeresen hajtjuk végre az EU-s projekteket. Ennek köszönhetően infrastruktúránk, a tanulási és tanítási környezetünk megfelel a nemzetközi igényeknek is.

Miért csatlakozott a Civil Licit programhoz?

A kommunikáció alapja mindennek a mai világban. A mai civil szervezetek egy nagy egység helyett külön és egyedül működnek. A Civil Licit megadja azt a háttérből jövő segítséget, hogy ezek a szervezetek a kommunikációt folyamatosan tudják egymással tartani partneri viszonyként. Ezek a szervezetek a Civil Licit által több olyan céggel is kapcsolatba kerülhetnek, akik a CSR szemléletű működést mindenképpen cégfilozófiájuk kiemelkedő helyére sorolják.

» Vissza