Perfekt Zrt

A Perfekt több mint fél évszázada meghatározó szereplője a magyar felnőttképzésnek. A Civil Licit programtól azt remélik, a jövőben több valós munkahelyi integráció és tapasztalatcsere zajlik a civil- és a gazdasági szféra között.

Piacvezetők vagyunk a pénzügyi és gazdasági képzések területén, az ország minden régiójában nagy számban térnek vissza hozzánk hallgatóink továbbképzésekre, illetve magasabb szintű képzésekre. Évente mintegy 24.000 hallgató vesz részt tanfolyamainkon. Vállalati és egyéni ügyfeleinknek egyedi szolgáltatást kínálunk a magyarországi felnőttképzési piacon: egyedülállóan minden megyeszékhelyen kihelyezett központtal rendelkezünk, komplex képzési szolgáltatást nyújtva: oktatás, vizsgáztatás, tananyagellátás.

Miért csatlakoztunk a Civil Licit programhoz?
Munkahelyünk megfelelő teret nyújthat a hátrányos helyzetű, speciális szükségletű és speciális megküzdéssel rendelkező személyek számára munkahelyi tapasztalatszerzésre. A rövid távú gyakorlati terepre kiépíthető projektek lehetősége egy fontos adottság cégünknél, melyhez civil kezdeményezésekkel valós gyakorlat részeseivé válhatnának a célcsoportok tagjai. Ezért üdvözöljük a civil licit kezdeményezését, mely által reméljük, a jövőben több valós munkahelyi integráció és tapasztalatcsere zajlik a civil- és a gazdasági szféra között.

A vállalat CSR tevékenység bemutatása:
A Life-long-learning (élethosszig tartó tanulás) a tudásalapú gazdaság és társadalom felé vezető sikeres út velejárója, elősegíti a gazdaság versenyképességét, a foglalkoztathatóságot és egyben a társadalmi kirekesztés leghatékonyabb ellenszere. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden egyedi igény és képesség számára hozzáférhető képzéseket állítsunk elő, amely a személyes tudás bővítéséhez, a személyes előrejutáshoz nyújthat segítséget. Célunk és missziónk ezen elveken keresztül hallgatóink mind teljesebb és sikeresebb életvitelének kialakításához való hozzájárulás.

» Vissza