A Motiváció Alapítvány és a Magyar Telekom Nyrt. együttműködései

A Magyar Telekom Nyrt. kétszer is sikeresen licitált a Motiváció Mozgássérülteket Segítő Alapítvány szolgáltatásaira. 2008-ban az Akadálymentes Környezetért Program 200.000 forintos leütési áron, 2010-ben pedig az Érzékenyítő trénig, tudás és ismeret átadás a fogyatékos emberek elfogadásáért című projekt szintén 200.000 forintért kelt el.

2008-ban Für Anikó mutatta be a Motiváció Alapítvány szolgáltatását, az Akadálymentes Környezetért Programot, melynek keretében az alapítvány a nyertes Magyar Telekom Nyrt-nél komplex akadálymentesítési felmérést végzett, majd a vállalat egyik épületére vonatkozó átalakításra javaslattételt tett.

2010-ben a Motiváció Alapítvány dolgozói és siket illetve nagyothalló önkéntesei a Magyar Telekom középvezetőivel, HR munkatársaival, illetve egyéb munkatársaival közös, érzékenyítő programon vettek részt a Magyar Telekom székházban. A vállalkozó kedvű Telekom dolgozók füldugók segítségével tapasztalhatták meg a hangok nélküli világot, jelelve kommunikálhattak csak, illetve a jelnyelv segítségével kérhettek ebédet maguknak a nagy sikerű vállalati napon.

A 2010-es együttműködésről:

A Motiváció Alapítvány 2010-es Civil Licitre készített bemutatkozó filmje:

A Motiváció Alapítvány 2008-as Civil Licitre készített bemutatkozó filmje:

Kapcsolódó anyagok:
Nyertes szervezetek 2010

Nyertes szervezetek 2008