A Civil Licit Aukcióról – 2012

A 2012-ben immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Civil Licit egy olyan rendhagyó aukció, amelyen nem műtárgyak kerülnek kalapács alá, hanem olyan programokat kínálnak fel civil szervezetek, amelyek vállalatoknál valósulnak meg. A licitre bocsátott szolgáltatások lehetnek például környezetvédelemmel, munkahelyi esélyegyenlőséggel, egészségmegőrzéssel, hátrányos helyzetűek támogatásával és más CSR-hoz kapcsolódó tevékenységgel összefüggő programok, tréningek, képzések, vagy tanácsadás, amely komoly szerepet játszik a vállalaton belüli és kívüli együttműködés és tolerancia megteremtésében. Az elmúlt négy évben fenntarthatósági árverésünkön több mint 40 civil szolgáltatás kelt el és valósult meg különböző típusú, méretű és tevékenységű vállalatnál.

Mikor és hol kerül megrendezésre a Civil Licit?

2012. november 6.  11 óra / Erzsébet tér – Design Terminál

Design Terminal

A rendezvény fővédnöke:

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes

A rendezvény házigazdái:

Winkler Nóra és Novák Péter

Milyen programokra lehet licitálni?

A civil szervezetek szolgáltatásaikat a vállalati szféra igényeinek megfelelően alakítják ki. A rendezvényen 11 szervezet 11 programjára lehet licitálni a vállalatok vezetőinek, képviselőinek. A főbb témakörök a következők:

Milyen kísérőprogram kapcsolódik az aukcióhoz?

Mint minden évben, a Civil Licit szakmai eseményt egy különleges kísérőesemény is kiegészíti évről évre. Az idei, ötödik évben a vállalatok számára szeretnénk lehetőséget nyújtani arra, hogy fenntarthatósági illetve CSR tevékenységüket művészeti formában közelebb hozzák a közönséghez, a társadalomhoz, a nyilvánossághoz.

Az egyedi megnyilvánulásra a fényfestményt választottuk, mely nagyszabású és látványos, trendi módon képes bemutatni egy-egy elért eredményt, témát a vállalat fenntarthatósági aktivitásában.

Fenntarthatósági fényfestés – PREMIER

A fenntarthatósági fényfestés premierjére a Civil Licit aukció keretében, a Design Terminálban kerül sor, ahol az aukcióra ellátogató cégek is megismerkedhetnek a vállalatok fenntarthatósági tevékenységével.

A fényfestményeket 2013 májusában 3 napon keresztül mutatjuk be a nagyközönség számára is, a naponta közel ezer látogatót vonzó, forgalmas belvárosi Akvárium és Design Terminál külső, szabadtéri területén.

A fényfestés alkalmas arra, hogy:

 

A Civil Licit négyéves sikere számokban

 

A Civil Licit szakmai támogatója:


A 2012-es Civil Licit rendezvény támogatója:

 

 

A 2012-es Civil Licit rendezvény szakmai partnerei:

 

A 2012-es Civil Licit rendezvény médiatámogatói: