Etka Jóga Egészséges Életmód és Sportrekreációs Egyesület – EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ PROGRAM

 

 

 

 

 

EGY NAPOS EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ ÉS FEJLESZTŐ PROGRAM AZ ETKA JÓGA ERŐGYŰJTŐ MÓDSZERREL

A szolgáltatás kikiáltási ára:
150.000 Ft

Az alkalom során a szervezet megismerteti a résztvevőket az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer alapjaival. A munkavállalók elsajátíthatják, hogyan tudják fokozni a szellemi és fizikai teljesítő képességüket a természetes légzés, mozgás újra felszínre hozásával.

A szolgáltatás témája:
Egészségmegőrzés, egészség-fejlesztés, egészséges életmódra nevelés

A projekt típusa:
képzés, tréning

Kiknek ajánlott:
kisvállalat, közepes vállalat, nagyvállalat

Vállalaton belüli célcsoport:
A vállalat minden alkalmazottjának szól a projekt, minden munkavállaló a tanultak használatával, hatékonyabban tudja végezni munkáját.

A projekt időtartama:
1 nap

Érintettek létszáma:
25 fő

A projekt indokoltsága:
Az emberek nagy többségének vannak gerincproblémái, melyek a természetellenes testtartásból adódnak. Kevés idejük van arra, hogy eljárjanak sportolni. Az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer elsajátításával ülő és állómunka közben is, a munka megszakítása nélkül frissítheti szervezetét, melynek hatására hatékonyabban tudja végezni a munkáját.

A projekt várható hatása:
A projekt időtartama alatt a résztvevők megismerik az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer alapjait, megtanulják, hogy későbbiekben bárhol és bármikor tudják gyakorolni. A gyakorlások hatására kialakul az anatómiailag helyes testtartás, melynek következtében megelőzhető a gerinc degenerációja, ha már kialakult annak mértéke csökkenthető. A természetes légzéssel megtanulható a legfontosabb életműködési funkciók segítése: a légzés és a vérkeringés javítása, miáltal a munkavállaló fizikai és szellemi teherbírása javul.  A módszerrel erősíthetőek a hátizmok. Keresztező mozgásokkal segítjük a két agyfélteke együtt működését, melynek eredménye a gyorsabb, precízebb munkavégzés. Rendszeres gyakorlással a vérnyomás normalizálódik. A munkavállaló nem lesz annyit távol a munkahelyéről egészségügyi probléma miatt, a munkáját hatékonyabban, kreatívabban, végzi. Bárhol és bármikor frissíteni tudja szervezetét.

A projekt szűkebb értelemben vett üzleti sikere:
A vállalat dolgozói munkájukat hatékonyabban tudják végezni, ha testüket természetes módon használják, egészségüket megőrzik, sőt javítják. A kieső munkaidő és az ezzel járó költségek csökkennek.

A projekt szélesebb értelemben vett üzleti sikere:
Munkavállalók gondolkodása megváltozik, nyitottabbakká, figyelmesebbekké, elfogadóbbakká válnak, javul a problémamegoldó, és együttműködési készségük.

A kikiáltási ár indoklása:
A kikiáltási ár tartalmazza 25 főre: az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer oktató oktatási díját; 2 éjszakai szállást (az oktatást megelőző napi, oktatás utáni éjszaka díja) és az útiköltséget 2 főre.

A civil szervezet tevékenységi területei:
Egészségmegőrzés, egészségnevelés, egészségfejlesztés, sport-tevékenység, ismeretterjesztés, oktatás és képességfejlesztés, az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszerrel.