Paradicsom Turisztikai Kulturális és Sport Klub – TANDEM BUDAPEST

 

 

 

 

 

TANDEM BUDAPEST TEMATIKUS TÚRA ÉS VACSORA

A szolgáltatás kikiáltási ára:
200.000 Ft

Egy hátsó ülésen tekerő látássérült „idegenvezető” kalauzolja a résztvevőket, aki arról mesél hogy milyennek ismeri ő Budapestet. A városjárás közben bemutatunk vakbarát kereszteződést és olyan csomópontot is, ahol nehéz boldogulni. Tapasztalatunk szerint a tandem egy nagyon jó és vidám csapatépítő eszköz, használatához bizalomra, egymásra figyelésre van szükség. Egy kétszemélyes kerékpáron garantáltan fülig ér bárki szája, miközben együtt hajtja valakivel a pedált. Egy tandemen kiderül, hogyan működik együtt két ember, tíz tandemen az, hogyan működik egy húszfős társaság. Ez a legjobb integrációs eszköz: bizalommérő és bizalomerősítő, együttműködésre, döntésre, vállalásra bír. Vidáman, játszva fejleszti és tanítja az egyént és a közösséget. A kb. három órás túra után vacsorán látjuk vendégül a résztvevőket, közben bemutatjuk az ARTVENTURA projektet és kötetlen beszélgetés keretében dolgozzuk fel a program tanulságait.

A szolgáltatás témája:
Egyéb társadalmi és/vagy környezeti fenntarthatóságot szolgáló programok

A projekt típusa:
képzés,tréning

Kiknek ajánlja:
kisvállalat, közép vállalat, nagyvállalat

Vállalaton belüli célcsoport:
Vállalaton belül minden célcsoport számára tudunk különféle és különböző szintű programot biztosítani.

A projekt időtartama:
1 alkalom, 5 óra

Érintett létszám:
maximum 30fő
A programokon a résztvevők létszámát, a kiemelt tematikát és a helyszínt a jelentkező cég igényeinek megfelelően tudjuk alakítani, változtatni.

A projekt indokoltsága:
Hazánkban egyedül álló sikeres mintaprojektjeink tapasztalataiból állítottunk össze egy kipróbált és hatékony céges programot. Csak olyan elemekből áll, melyek más kínálatában nem találhatók.

A projekt várható hatása:
Az esélyegyenlőség, integráció és fenntarthatóság mindegyik programunk alapeleme. A szokásostól eltérő megközelítés biztosítja, hogy programjaink céljai hatékonyan, hosszú távon rögzülnek.

A projekt szűkebb értelemben vett üzleti sikere:
Fogyatékosok által vezetett programjainkon új megközelítést és nézőpontot kínálunk, ami a kapcsolatépítés és a probléma megoldás területén új távlatokat nyit. Így a cégen belüli és az üzleti kommunikációban, a hatékony működésben is fejlődést biztosít.

A projekt szélesebb értelemben vett üzleti sikere:
A fenntartható működés, előítéletmentesség és hatékony csapatmunka minden cég számára elérendő célok. Tréningünk ezekhez nyújt hatékony és gyakorlati eszközöket, eredménye rövid és hosszú távon egyaránt jelentkezik.

A kikiáltási ár indoklása:
A programot azért áraztuk mélyen a piaci ár alá, hogy nagyobb szabadságot engedjünk a licitáló számára.

A civil szervezet bemutatása:
A Paradicsom Sport Klub már közel 15 éve foglalkozik környezetvédelemmel és a fogyatékkal élők, elsősorban a látássérültek igényeinek kielégítésén. Kulturális és aktív programok szervezésén keresztül célunk az integráció elősegítése, gyakorlati és intellektuális eszközök segítségével, a rossz társadalmi beidegződések megváltoztatása, a szegregáció csökkentése, és a társadalom toleranciaszintjének emelése.
Néhány jelenleg is futó projektünk: