Event & More Produkciós Iroda

 eventandmore_web
Az Event & More Produkciós Iroda 2007-ben jött létre az LWp Kommunikáció leányvállalataként. Ügynökségünk teljes körű eseménymarketing és produkciós szolgáltatás-portfóliót kínál, és igen gazdag szektorismerettel rendelkezik. Cégünk 2011 óta a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének tagja.
 
Rendezvényszervezői és produkciós tevékenységünk meghatározója a stratégiai gondolkodás, és az innováció – mind szemléletmódban, mind eszközhasználatban kifejezhető – folyamatos szem előtt tartása. Folyamatosan törekszünk a megújulásra, hisszük, hogy ami tegnap még elegendő volt, azt ma újra kell gondolnunk, hogy holnap is az elvárt eredményeket szállíthassuk ügyfeleinknek.
 
Eme gondolat mentén veszünk részt a Civil Liciten annak reményében, hogy egy olyan programot tudunk majd megvalósítani, amely munkatársaink feltöltődéséhez is hozzájárul. Kíváncsian várjuk azt is, hogy milyen egy civil szervezettel együtt dolgozni, milyen dinamikák alakulnak ki az újfajta együttműködés nyomán.