Gelbert Eco Print

A Gelbert Eco Print nyGelbertEcoomdát egy nagyon fontos tény különbözteti meg versenytársaitól, mégpedig az, hogy a kifogástalan színhűséget spektrofotométeres színméréssel és a mérés nyomógépre történő “online” visszacsatolásával biztosítjuk. Colormanagement rendszerünkkel közvetve a környezet-terhelésünket is csökkentjük, hiszen kevesebb hulladékpapír keletkezik és az energiafelhasználásunk is alacsonyabb.
 

Tudjuk, hogy ipari termelő üzemként a hatósági regulációkon és termékdíjakon túl is felelősek vagyunk a tevékenységünkből adódó ökológiai lábnyomért. Az ökológiai lábnyomunk csökkentésért és az elkerülhetetlen környezeti hatásunk ellensúlyozásáért aktívan teszünk.
Munkáltatóként belső környezetünkért, munkavállalóinkért és a minket, telephelyünket befogadó közösség iránt is felelősséggel tartozunk.
 
 
 Ezek az elvek vezéreltek bennünket abban, hogy a 2013-as Civil Liciten egy környezetvédelmi tematikájú programot vásároljunk. A csapatépítő alkalom  lehetőséget adott arra, hogy kollégáink a Magosfa Alapítvánnyal egynapos Ipoly-tisztítási akción vegyenek részt. Idén is hasonló céllal  érkezünk, öko témában keresünk szolgáltatást.