Artemisszió Alapítvány – Befogadó Munkahely képzés

ArtemisszioLogoKozepes

Artemisszió Alapítvány

Szolgáltatás neve: Befogadó Munkahely képzés

Szolgáltatás bemutatása: A „befogadó munkahely” c. képzés célja, hogy rávilágítson a kulturális és társadalmi sokféleség előnyeire a munkahelyen belül, és segítsen felmérni a szervezeten belüli sokféleség mértékét. További cél, hogy felkészítse a szervezet dolgozóit a hátrányos helyzetű munkatársak foglalkoztatására. A képzésen minden alkalommal egy-egy társadalmilag hátrányos helyzetű csoport foglalkoztatásának előnyeit és hátrányait vitatjuk meg úgy, hogy eközben mód nyílik a csoport tagjaival való személyes találkozásra is. A képzés a munkatársak között az együttműködést fejleszti a verseny helyett, és ez sok esetben a hatékonyság növekedésével jár.

A vállalati diverzitás komplex feladatok megoldása esetében a hatékonyságot javítja, azzal a feltétellel, hogy a vállalat szervezetileg felkészült a sokféleség kezelésére. A képzésen résztvevő munkatársak csapatmunkája fejlődik, a vállalati diverzitás-menedzsment javul, a szervezet meg tudja tartani a hátrányos helyzetű munkatársakat.

A projekt közvetlenül segíti elő a társadalmi fenntarthatóságot azáltal, hogy hozzájárul a társadalmi felelősség vállaláshoz és a kirekesztett csoportok tagjaival való szolidaritáshoz.

Szolgáltatás témája: munkahelyi esélyegyenlőség, befogadó munkahely programok

Projekt típusa: képzés, tréning

Milyen típusú vállalatnál érdemes megvalósítani a projektet: kisvállalat, középvállalat, nagyvállalat

Vállalaton belüli célcsoport: középvezetők és alkalmazottak

Projekt időtartama: háromszor fél nap

Érintettek száma: 10-20 fő

Kikiáltási ár: 180.000 Ft

Kikiáltási ár indoklása: A projekt megvalósításához két tapasztalt trénerre van szükség, akiknek a munkabérét fedezi a kikiáltási ár, beleértve a képzés megtartását és a felkészülést.

Az alapítvány weboldala:  artemisszio.blog.hu