Licitáló szervezetek

A Civil Licit rendhagyó aukción a kalapács alá kerülő programok iránt nem műgyűjtők, hanem vállalatok, vállalkozók érdeklődnek. Olyan gazdasági szervezetek, amelyek komolyan gondolják, hogy a gazdasági teljesítmény mellett a társadalmi környezettel való harmonikus együttélés is elengedhetetlen a hosszú távú sikerek eléréséhez.
A Civil Liciten a licitálók — a megszokott gyakorlattól eltérően — nem egyszeri adományozást kínálnak fel a civil szervezeteknek, hanem egy mindkét fél számára előnyös együttműködés veszi kezdetét.

Miért érdemes a Civil Licit aukcióhoz csatlakozni?

  • Mérsékelt áron tehet szert olyan professzionális szolgáltatásokra, mint munkahelyi esélyegyenlőségi tanácsadás, környezetvédelmi képzések, vagy önkéntes programok. A szolgáltatásokat olyan civil szervezetek nyújtják, akik felhalmozott tudással és tapasztalattal rendelkeznek saját területükön.
  • A felkínált szolgáltatások sokszínűsége biztosítja, hogy a vásárolt szolgáltatás beilleszthető legyen az Ön társadalmi felelősségvállalási stratégiájába.
  • Egyedi és kreatív módon mutathatja be cége kiváló fenntarthatósági programját a szakma és a nagyközönség számára.
  • Részt vehet azon az exkluzív képzésen, ahol hazai, élenjáró szakemberek mutatják be a vállalati felelősségvállalás esélyegyenlőségi, környezetvédelmi és kommunikációs irányait, jó gyakorlatait.
  • Új kapcsolatokat alakíthat ki nagyvállalatok társadalmi felelősségvállalási szakembereivel, az ország politikai döntéshozóival, közismert és a fenntarthatóság ügye mellett elkötelezett személyiségekkel, vezető civil szervezetek képviselőivel.
  • Megjelenhet fenntarthatósági híreivel a hazai szaksajtóban.

Kérjen további tájékoztatást az info@civillicit.hu e-mail címen!

Az idei Civil Licit licitáló vállalatai

HOSPtess Kft.

Hosptess emblema

A HOSPtess Kft. elkötelezett a folyamatos fejlődés és a fenntartható működés mellett. A Civil Licit Aukción olyan projektet keresnek, ahol a munkatársak saját tapasztalatokkal gazdagodnak és a megvalósítás során valódi értéket teremtenek az érintett csoport életében.

Tovább »

E.ON Hungária

180x122_205_eon_marka

A fenntarthatóság és felelős működés mellett elkötelezett E.ON Csoport visszatérő résztvevője a Civil Licit Aukcióknak. A munkatársak számára olyan projekteket keresnek, amiben a valódi értékteremtés és a befogadó szemlélet egyaránt fontos szerepet kap.

Tovább »

Gelbert Eco Print

GelbertEco

A Gelbert Eco Print mindennapi működése során és a Civil Liciten is kiemelten figyelmet szentel a környezetvédelemnek.

Tovább »

Event & More Produkciós Iroda

eventandmore_web

Az Event & More Produkciós Iroda munkatársai nyitottak a civilekkel való együttműködésre.

Tovább »

Telenor Magyarország Zrt.

telenor

A Telenor Magyarország Zrt. elkötelezett a civil együttműködések mellett, és a Civil Licit Aukciók visszatérő licitálója.

Tovább »

Nextent Informatika Zrt.

nextent

A Nextent Informatika Zrt. vezető informatikai tanácsadási, rendszerfejlesztési és integrátori szolgáltatásokat kínál a közép- és nagyvállalati szektor számára. Főbb tevékenységi területeink az üzleti döntéstámogatás, adattárházak, innovatív technológiák, üzleti folyamatokat támogató tevékenység és integrációs megoldások, tanácsadás, alkalmazás támogatás, projektmenedzsment és az egyedi alkalmazások fejlesztése.

Tovább »

BP European Business Service Centre

BP_kicsi2

2009 novemberében megnyitott a BP Európai Üzleti Szolgáltató Központja Budapestent, ahol üzleti szolgáltatásokat – elsősorban ügyfélszolgálat, pénzügy beszerzési területeken – nyújt az európai Finomító és Értékesítési Üzletág számára.   Magyarországi jelenlétünk növelése és az esélyek, amiket Budapest nyújt az új Üzleti Szolgáltató Központ helyszíneként, izgalmas kihívást jelentenek a BP számára….

Tovább »