Sajtószoba

Kapcsolat:
Nemes Szilárd, kuratóriumi elnök
E-mail: info@civillicit.hu

Sajtóinformáció:

A Civil Licitről
A Civil Licit egy olyan aukció, ahol civil szervezetek bocsátják árversére azon környezeti és társadalmi fenntarthatóságot elősegítő szolgáltatásaikat, melyek a cégek, vállalatok számára nyújthatnak szakmai segítséget CSR szemléletük fejlesztésében. A rendezvény 2015-ben nyolcadik  alkalommal kerül megrendezésre.
A Civil Licit aukciót 2010-ben CSR Hungary díjjal jutalmazták Közös felelősség – stakeholder megoldások kategóriában.

» Vissza

Sajtóközlemények

Közös értékteremtés és szakmai partnerség

A 8. Civil Licit Aukcióra beérkezett 77 érvényes pályázatból 22-őt választott ki a vállalati, fenntarthatósági és civil szakértőkből álló bíráló bizottság. A legnépszerűbb projektek a munkahelyi esélyegyenlőség, zöld audit, társadalmi felzárkózás és a munkatársak érzékenyítése területén tudják segíteni a felelős vállalatokat. A továbbjutók képzési programon készülnek fel a novemberi árverésre, ahol 11 szolgáltatás kerül kalapács alá.

Tovább »

Fókuszban az egyéni felelősségvállalás

Lezárult a pályázati időszak a nyolcadik Civil Licit fenntarthatósági árverésre. A civil szervezetek által fejlesztett innovatív üzleti szolgáltatások hosszútávú szemléletformálásra törekszenek, a fenntarthatóság minden részterületén. A pályamunkákat szakmai zsűri értékeli, a kiválasztott civil szervezetek átfogó menedzsment képzésen vesznek részt a novemberi aukció előtt.

Tovább »

Nyolcadszor is Civil Licit

  A szektorok közötti együttműködés és a fenntarthatóság ünnepére új pályázati rendszerrel készülnek idén a szervezők. A nyolcadik Civil Licit fenntarthatósági árverésen civil szervezetek üzleti szolgáltatásai kerülnek kalapács alá, amelyekre vállalatok vezetői licitálnak. A civil szervezetek idén is pályázat keretei között nyerhetik el a jogot az aukción való részvételre. A…

Tovább »

12 szolgáltatás kerül kalapács alá a 7. Civil Liciten

Az idei Civil Liciten a vállalatvezetők Work-fitnessre, öko ebédszünetre, csapatépítő vályogház-felújításon való részvételre is tehetnek ajánlatot, de akár az „Ízek, versek, találkozások fogyatékos emberekkel” című programon is részt vehetnek, amennyiben licitálnak 2014. november 12-én. A Civil Licit fenntarthatósági árverésre idén is rekordszámú pályázat érkezett. A szakmai zsűri döntése alapján végül…

Tovább »

Kereken 100 pályázat érkezett az idei Civil Licitre

Pontosan száz civil pályázat érkezett a hetedik Civil Licit fenntarthatósági árverés pályázati kiírására. Az induló civil szervezetek olyan üzleti programokkal jelentkezhettek a felhívásra, melyek vállalatok számára kínálnak hasznos szolgáltatásokat a fenntarthatóság égisze alatt. A beérkezett pályaművekből 12 szolgáltatás nyerheti el a jogot az idei Civil Liciten való indulásra. A környezeti…

Tovább »

Hetedszer is Civil Licit

Hetedik alkalommal indul útjára a Civil Licit fenntarthatósági árverés, melynek keretében civil szervezetek üzleti szolgáltatásai kerülnek kalapács alá, melyekre vállalatok vezetői licitálnak. A civil szervezetek minden évben pályázat keretei között nyerhetik el a jogot az aukción való részvételre. A szervezők több mint száz jelentkezőre számítanak az idén, mely az előző éves eredménynek majdnem dupláját jelentené. Pályázni már lehet.

Tovább »

TÍZ ELADOTT SZOLGÁLTATÁS ÉS TÖBB MINT KÉTMILLIÓ FORINT ÜZLET

Sikerrel zárult a 6. Civil Licit fenntarthatósági aukció, ahol a hagyományokhoz híven civil szervezetek kínáltak fel üzleti, a fenntarthatóságot segítő szolgáltatásokat vállalatok és állami szervezetek számára. A Design Terminálban megrendezésre kerülő árverésen, nagy licitcsatákat követően tíz szolgáltatás, több mint kétmillió forint értékben talált gazdára. Az esemény házigazdái Winkler Nóra és Novák Péter voltak.

Tovább »

Megszülettek a 6. Civil Licit szolgáltatásai

Több mint hatvan civil szervezeti pályázat érkezett az idei Civil Licit fenntarthatósági árverés felhívására. A cél idén sem kevesebb, mint a szakmai zsűri által kiválasztott 11 szolgáltatást értékesíteni a jelentkező vállalatok felé, s ezzel előmozdítani a civil és vállalati szféra gazdasági és társadalmi együttműködését. A Civil Licit hatodik alkalommal kerül…

Tovább »

Civil Licit 2013-ban is

A Civil Licit Alapítvány együttműködésben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel újra pályázatot hirdet civil szervezetek számára a novemberi Civil Licit fenntarthatósági árverésen való részvételre. Pályázni lehet vállalatoknak nyújtandó CSR programokkal, környezetvédelmi, esélyegyenlőségi projektekkel.

Tovább »

Minden szolgáltatás elkelt a 2012-es Civil Liciten

„MINDEN ELKELT” – ezzel a felirattal akaszthatna ki táblát a Design Terminál ajtajára a Civil Licit Alapítvány a Civil Licit fenntarthatósági aukció után, hiszen a mai napon megrendezett árverésen minden felkínált civil szolgáltatás vállalati partnerre talált összesen több mint kétmillió forint értékben. A nap érdekessége, hogy a vállalati partnerek mellett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, mint állami szervezet is sikeresen licitált civil szolgáltatásokra. A nap házigazdái Teszári Nóra, Winkler Nóra és Novák Péter voltak.

Tovább »