fusiongate Kft.

A fusiongate kft. dinamikusan fejlődő magyar vállalkozás, mely jelentős szereplőként van jelen az üzemeltetési, szoftverfejlesztési és IT security piacokon. A cég vezetése úgy találja, hogy a társadalmi szerepvállalás nem csak a nagyvállalatok feladata, ezért csatlakoztak a Civil Licit programhoz.

A fusiongate egy hazai tanácsadó cég, amely informatikai biztonságtechnikával és szerverek üzemeltetésével, hálózatok karbantartásával foglalkozik. Kis és közepes vállalkozások számára IT outsourcing, nagyobb vállalkozások és szervezetek számára biztonságtechnikai és szoftverfejlesztési szolgáltatásokat nyújt.

A vállalat már a kezdeti alakuláskor lefektette működési irányelveiben munkavállalói iránti felelősségtudatát, környezte épségének megőrzését.

A fusiongate kft. a Civil Licit program támogatójaként szeretné felhívni a vállalkozások figyelmét a társadalmi felelősségvállalás, a CSR szemléletű üzleti filozófia fontosságára. A fusiongate meggyőződése, hogy felelősséggel tartozunk utódjaink jövőjéért, ezért meg kell becsülnünk embertársainkat, és törekednünk kell egy egészségesebb, szociálisan érzékeny társadalmi kép elérésére, valamint becsülnünk kell a környezetet, melyben élünk.

A cég vezetői szeretnék, ha a magyar vállalkozások is felismernék, hogy a segítség, akármilyen mértékű is, nagyban hozzájárul az üzleti és a társadalmi morál fejlődéséhez.

» Vissza