Masterplast Group Zrt.

A Masterplast a régió egyik vezető építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő Masterplast Group azért csatlakozott a Civil Licit rendezvényhez, mert egy kiemelkedően pozitív és rendhagyósága miatt sikeres kezdeményezésnek tartja, melyen egy, a CSR szemléletű működést céljául kitűző vállalatnak mindenképp részt kell vennie.

A Masterplast 1997-ben alapult magyarországi székhellyel. A vállalatcsoport napjainkra 17 országban rendelkezik saját leányvállalattal, de partnerei révén termékei Európa minden piacán, sőt Európán kívül is megtalálhatók. Termékpalettájának több mint ezer féle termékével energiatakarékos és költséghatékony megoldásokat kínál a hő -, hang –és vízszigetelés, tetőfedés és szárazépítészet területén. A nemzetközi szinten mintegy 700 főt foglalkoztató Masterplast Group Zrt. árbevétele 2006-ban meghaladta a 75 millió Eurót, és 2007-ben megközelítette a 100 millió Eurót.

Miért csatlakozott a Civil Licithez?
A vállalatcsoport érdekes és rendhagyó kezdeményezésnek tartja a Civil Licit rendezvényt, amely sokak figyelmét felhívja a felelős vállalati működés témakörére. Emellett a civil szervezetek számára is egyfajta mércét, és útmutatást nyújt, melynek nyomán sikersebben alakíthatnak ki együttműködést az üzleti szféra szereplőivel egy-egy jobbító törekvés megvalósításában.

A vállalat CSR tevékenysége
A Masterplast felelősségvállalásának középpontjában a jövő generációjának támogatása áll. A 2006-ban megkezdett tőzsdei célú átalakítással párhuzamosan a vállalatcsoport működésének minden szintjén CSR szemléletű eljárások meghonosítására törekszik. A Masterplast termékpolitikájának középpontjában a környezettudatos építőanyagok gyártása és kereskedelme áll.

» Vissza