Origo-Üzleti etika – a Civil Licit médiatámogatója

A portál a hazai CSR élet vezető médiuma minden a közönség és a szakma számára fontos hírről beszámol. Az origo-Üzelti etika szerint a Civil Licit egyenrangú partnerek párbeszédéhez ad gyakorlati hátteret.

Az origo-Üzleti etika hiteles, mérvadó, vezető CSR médium. A honlap célja, hogy a különböző érdekcsoportok (cégek, civilszervezetek, közintézmények, kormányzat, oktatók, hallgatók, a jövő vezetői) korrekt információkat kapjanak társadalmi felelősség témában.
Így a portálon felhalmozott tudástárral bárki számára könnyen érthetővé válik a Társadalmi felelősségvállalás fontossága és idővel a kultúra részévé válik.

Rovatok:
World News, Index-volume, CR Cafe, Innováció, Dialógus-stakeholderek, Kommunikáció, Dimenziók, CR lexikon, Könyvtár, Börze, Kerekasztal, Szakmai linkgyűjtemény.

Miért csatlakozott a Civil Licithez?

Ma a magyar civil szervezetek összességében (szervezettség, képzettség stb.) még nem olyan erősek, mint külföldi társaik. Ez annak is köszönhető, hogy jónéhányszor külön elemként működik egy-egy NGO, holott a jószándékú cél adott.
A kevés kivételtől eltekintve nincs valós kapcsolat a cégekkel, ugyanakkor finanszírozási hátterük biztosítását a civil szervezetek képviselői a cégektől várják.
A Civil Licit egyenrangú partnerek párbeszédéhez ad gyakorlati hátteret. Azaz nemcsak elvárok, hanem adok is alapon könnyebb hosszútávú kapcsolatokat kialakítani cég és civilszervezet között is.

» Vissza