Badár és Nagy Bandó a toleranciáért viccel

Különleges fellépésre vállalkozik hét humorista. Badár Sándor és csapata a tolerancia és a hátrányos helyzetűek érzékeny kérdéskörét a nevetés eszközével kívánják bemutatni a nagyközönségnek. Mindezt három napon át a Civil Licit esélyegyenlőségi árverés idei ingyenes kísérőrendezvényén, a Civil Licit Stand Up Comedy Estéken láthatjuk.

A Civil Licit a szakmai árverés mellett hagyományosan minden évben pár napra a széles nyilvánosságnak is bemutatja az esélyegyenlőség kérdését. Idén a közreműködő művészek a humor eszközével hozzák közelebb az emberekhez az egyenlő bánásmód kapcsán előkerülő pozitív és negatív élethelyzeteket. A Civil Licit Stand Up Comedy Esték keretén belül 2010. június 8-án, 9-én és 10-én este 7 órától a Gödör Klub nyitott teraszán lépnek fel a hazai stand up nagyágyúi.

A fellépők: Badár Sándor, Aranyosi Péter, Kovács András Péter, Nagy Bandó András, Kormos Anett, Köleséri Sándor, Szomszédnéni Produkciós Iroda. Az est házigazdája mindhárom napon Varga Livius, a Quimby együttes frontembere.
Civil Licit - Stand Up Comedy Esték 2010 - Badár Sándor
A belépés mindegyik előadásra ingyenes!

„Úgy véljük, a humor jó és emberi kifejezőeszköze lehet sok, az egyenlő bánásmód kapcsán előkerülő problémának, jól rávilágíthat ezek lényegére. A nevetés enyhíteni tudja a kialakult feszültséget, az előítéleteket, a sokszor rosszul berögződött szokásokat” – mondta Sasvári Nóra, a Civil Licitet támogató ESZA Nonprofit Kft. stratégiai igazgatója.

A stand up comedyt minden este egy világzenei fesztivál követi a Gödör Klub színpadán. Az EuroMed Music fesztiválon 12 ország 45 zenésze egyedi játékukat, valamint az arab, a zsidó, az afrikai, a balkáni és a jazz zene sajátos elemeit felhasználva kísérel meg létrehozni kilenc új világzenei együttműködést.

Badár Sándor, Aranyosi Péter, Kovács András Péter, Kormos Anett és a Szomszédnéni Produkciós Iroda a Dumaszínház tagja.

» Vissza