Civil Licit Stand Up Comedy Esték

A Civil Licit esélyegyenlőségi árverés idei kísérőrendezvénye a Civil Licit Stand Up Comedy Esték. 2010. június 8-án, 9-én és 10-én este 7 órától a Gödör Klub nyitott teraszán lépnek fel a hazai stand up nagyágyúi. A fellépők: Badár Sándor, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Nagy Bandó András, Kormos Anett, Köleséri Sándor, Szomszédnéni Produkciós Iroda. A belépés ingyenes!

Ne rajtunk, hanem velünk együtt nevessen! A Civil Licit kapcsán 2010-ben a humor eszközét használjuk arra, hogy a széles nyilvánosságot is bevonva bemutassuk az esélyegyenlőség kapcsán előkerülő élethelyzeteket.

A program: Civil Licit Stand Up Comedy Esélyegyenlőségi árverés
2010. június 8. 19.00-20.00
Badár Sándor
Aranyosi Péter
Nagy Bandó András
2010. június 9. 19.00-20.00
Kovács András Péter
Köleséri Sándor
Badár Sándor
2010. június 10. 19.00-20.00
Kormos Anett
Szomszédnéni Produkciós Iroda
Aranyosi Péter

Helyszín: Gödör Klub nyitott terasza, 1051 Budapest, Erzsébet tér

Badár Sándor, Aranyosi Péter, Kovács András Péter, Kormos Anett és a Szomszédnéni Produkciós Iroda a Dumaszínház tagjai.

A fellépőket minden este egy világzenei fesztivál követi a Gödör Klub színpadán. Az EuroMed Music fesztivál szervezői választ kívánnak adni korunk társadalmi problémájára, a civilizációk és kultúrák között mai napig feszülő ellentétre, választ az egyéni identitás kérdéseire a változó, színesedő társadalomban.
Civil Licit - Stand Up Comedy Esték - Esélyegyenlőségi pályázat
A fesztiválról bővebben: http://www.cremm.com/gl/

» Vissza