CSR Hungary Díjat kapott a Civil Licit program

Budapest, 2010. november 29. – Közös felelősség – stakeholder megoldások kategóriában 2010-ben a Prominart Kommunikáció Kft. égisze alatt működő Civil Licit program nyerte el a CSR Hungary díjat. A 2008-ban útjára induló Civil Licit program fő célja, hogy egy hagyományos aukció formájában közelítse egymáshoz a for-profit és a non-profit szektort, együttműködésüket segítse. 2010 júniusában immáron harmadszor került megrendezésre az esemény.

Több mint harminc sikeresen létrejött üzlet, közel kilencven közepes- és nagyvállalati résztvevő, hatvan civil szervezet – ez a mérlege a három éve minden esztendőben megrendezésre kerülő Civil Licitnek. A Civil Licit egy olyan aukció, ahol civil szervezetek bocsátják árverésre azon esélyegyenlőséget elősegítő szolgáltatásaikat, melyek a cégek, vállalatok számára nyújthatnak szakmai segítséget produktív sokszínűségük, CSR szemléletük fejlesztésében. A felkínált termékekre, szolgáltatásokra vállalatok vezetői, képviselői licitálhatnak. Az esemény nem a támogatásról, a jótékonykodásról szól, mintsem egy üzleti lehetőségről, együttműködésről mind a for-profit, mind a non-profit szféra számára. A Civil Licit program ötletét a Kurt Lewin Alapítvánnyal együttműködve a Prominart Kommunikáció Kft. dolgozta ki. Az ügynökség több szakemberrel együttműködve három éve menedzseli az aukciót és annak teljes lebonyolítását. A programot az idei évben az ESZA Nonprofit Kft, a MAG Zrt és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatta.

A Civil Licit sikerességét az idei évben elnyert CSR Hungary díj is jelzi, melyet a közös felelősség, – stakeholder megoldások kategóriában ítélt oda a szakmai grémium a szervezetnek.

» Vissza