A Kelly Services és a Szempont Alapítvány együttműködése

Az árverésre bocsátott szolgáltatás neve:
A látássérülés és munkavállalás Szempontjai – érzékenyítő program és HR tanácsadás

Kikiáltási ár: 150 000 Ft
Leütési ár: 200 000 Ft

“A Kelly Services Hungary már 2009 óta részt vesz a Civil Liciten és nagy örömünkre tavaly sikeresen licitáltunk a Szempont Alapítvány képzési és érzékenyítő programjára, melynek részét képezte a „Látássérültek a munkaerő-piacon” című workshop is.

Civil Licit - Együttműködések - Szempont Alapítvány & Kelly ServicesA 3 órás workshop irodánkban került megrendezésre 8 munkatársunk részvételével. A Szempont Alapítvány részéről két igen felkészült és hozzáértő szakember, Csákvári Éva és Pálosi Adrienn tartották a szemináriumot, akik az elmélet mellett rengeteg gyakorlati példa illetve demonstráció segítségével szemléltették a látássérült vagy nemlátó emberek helyzetét és a munkaerőpiacon való elhelyezkedésük esélyeit. A szeminárium során kollegáink megismerhették, hogy melyek azok a munkakörök, melyeket a látássérültek el tudnak látni, milyen rehabilitációs eszközök, módszerek állnak rendelkezésükre a munkába állásukat segítendő, valamint, hogy a vállalatok részéről milyen feladatokat, hozzáállást kíván meg a látássérültek alkalmazása.

A program során szerzett tapasztalataink nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy életre tudjunk hívni egy olyan speciális divíziót cégünkön belül, amely kifejezetten a megváltozott munkaképességű munkavállalók álláskeresési folyamatait támogatja. A divízióban jelenleg 50 fő megváltozott munkaképességű munkatársat alkalmazunk és képzünk arra, hogy segíteni tudják, mind a maguk, mind pedig a hasonló élethelyzetben lévő munkavállalók álláskeresését. Célunk, hogy cégünknél egy többségében megváltozott munkaképességű munkavállalókból álló divízió végezze azon jelöltek közvetítését és kölcsönzését, akiknek betegség vagy fogyatékosság miatt speciális figyelmet kíván a munkába helyezésük és a folyamatos foglalkoztatásuk.”

Jónás Anikó
Ügyvezető igazgató
Kelly Services Hungary

» Vissza