HR Portal

A HR Portal (www.hrportal.hu), Magyarország első számú HR szakmai híroldala, 2003 óta működik. Olvasóink a friss hazai és nemzetközi munkaügyi hírek, tanulmányok és munkaerő-piaci információk mellett a humán erőforrás szakma gyakorlati üzleti világába is betekintést nyerhetnek, illetve hasznos adatbázisainkat, kalkulátorainkat is böngészhetik. A HR Portal csoporthoz kapcsolódik egy eseményajánló oldal, a HR Club (www.hrclub.hu), valamint egy internetes HR piaci cégjegyzék, a HR Katalógus (www.hrkatalogus.hu).

A társadalmi felelősségvállalás lapunk életében nem ismeretlen fogalom, hiszen 2007 óta médiatámogatói vagyunk a fogyatékkal élő emberek munkához jutását segítő Salva Vita Alapítványnak. Látjuk, tapasztaljuk, mennyire nehéz a non-profit szervezeteknek, hiszen jobbára olyan területeken tevékenykednek, ahol a piaci mechanizmusok csak korlátozottan érvényesülnek. Ehhez képest sokszor nagyobb eredményeket tudnak elérni, mint az állami intézmények.

Civil Licit - HR Portal - TámogatókMivel a civil szervezetek többnyire elkötelezett segítők, és képesek a tényleges problémák komplex átlátására, rugalmas, innovatív megoldásokat kínálnak, fontosnak tartjuk az olyan kezdeményezések támogatását, amelyek a civil szféra hazai fejlődését szolgálják, ráadásul úgy, hogy az olvasóink fő bázisának számító vállalati vezetőket segítik a fenntarthatóbb működés elérésében. Úgy látjuk, ezt a szerepet kiválóan tölti be a Civil Licit, amelyet mindenképpen érdemes támogatni.

» Vissza