Kelly Services

A Kelly Services Hungary már 2009 óta licitál a Civil Licit rendezvényein, idén először pedig a rendezvény támogatójaként is megjelenik. Munkaerő-közvetítéssel és -kölcsönzéssel, illetve HR tanácsadással foglalkozó cég lévén számunkra nagyon fontos, hogy az ügyfeleinket a megváltozott munkaképességű vagy hátrányos helyzetű munkavállalók munkába állásával kapcsolatban is tudjuk támogatni, azaz közvetett módon segítsük az ő munkavállalásukat, így hozzájárulva az esélyegyenlőség szélesebb körben való elterjedéséhez.

A tavalyi sikeres licitálásunk eredményeképpen lehetőségünk volt megismerkedni a Szempont Alapítvány képzési és érzékenyítő programjával, melynek részét képezte a „Látássérültek a munkaerő-piacon” című workshop is.

A program során szerzett tapasztalataink nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy életre hívjunk egy olyan speciális divíziót cégünkön belül, amely kifejezetten a megváltozott munkaképességű munkavállalók álláskeresési folyamatait támogatja.
Civil Licit - Kelly Services - Támogatók
A divízióban jelenleg 50 fő megváltozott munkaképességű munkatársat alkalmazunk és képzünk arra, hogy segíteni tudják, mind a maguk, mind pedig a hasonló élethelyzetben lévő munkavállalók álláskeresését. Célunk, hogy cégünknél egy többségében megváltozott munkaképességű munkavállalókból álló divízió végezze azon jelöltek közvetítését és kölcsönzését, akiknek betegség vagy fogyatékosság miatt speciális figyelmet kíván a munkába helyezésük és a folyamatos foglalkoztatásuk.  A minél eredményesebb és nagyobb létszámú munkába helyezés érdekében a jelölteknek személyes álláskeresési és karrier tanácsadással, a befogadó munkacsapatnak „érzékenyítő” workshoppal, az alkalmazó vállalatoknak pedig a pályázati támogatások és a pénzügyi kedvezmények adminisztrációjának átvállalásával állunk rendelkezésükre.

Rengeteg tapasztalattal és élménnyel gazdagodtuk, bízunk benne, hogy a rendezvény támogatójaként hozzájárulunk ahhoz, hogy egyre több vállalkozás próbálhassa ki a felkínált programokat és ültesse át saját üzleti folyamataiba.

Jónás Anikó
Ügyvezető igazgató
Kelly Services Hungary Kft.

Kelly Services
A Kelly Services egyike a világ vezető emberi erőforrás megoldásokat kínáló vállalatainak. Szolgáltatási palettája munkaerő-kölcsönzés, munkaerő közvetítés, kiszervezés, on-site menedzsment és HR tanácsadás. A Kelly Services globális jelenlétének köszönhetően évente több mint 530,000 álláskeresőnek biztosít munkát.

2004 óta van jelen Magyarországon, ahol a piac meghatározó szereplője. Szolgáltatásai: munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, on-site menedzsment, kiszervezés és HR tanácsadási szolgáltatások. A Kelly Magyarországon megváltozott munkaképességű munkavállalók közvetítésével és kölcsönzésével is foglalkozik megváltozott munkaképességűek alkalmazásával.

www.kellyservices.hu

» Vissza