OTP Bank

Az OTP Bank Magyarország vezető pénzügyi intézményeként, több mint 400 fiókkal és 8000 dolgozóval, gazdasági súlyánál és társadalmi beágyazottságánál fogva részese a közösség életének. Ez komoly felelősséggel jár, így kötelességének érzi, hogy szerepet vállaljon a közösség életében felmerülő problémák enyhítésében és a pozitív kezdeményezések támogatásában. A Civil Licit egy olyan, Magyarországon hiánypótló és nagysikerű kezdeményezés, amely mellé örömmel állunk.

Civil Licit - OTP Bank - TámogatókAz OTP Bank támogatáspolitikája során számos, az oktatás, az egészségügy, a sport, és a kultúra területén tevékenykedő civil szervezetettel működik együtt és alakít ki hosszú távú partneri kapcsolatot. Ezen együttműködések során sokat tanulhatunk a civil szervezetektől kitartásról, megértésről és felelősségről.

A Civil Licit megteremti annak lehetőségét, hogy még több vállalati szereplőnek lehessen része hasonló tapasztalatokban és a két szektor közelebbről is megismerhesse egymást. Ezen együttműködések a későbbiekben hatékony, és remélhetőleg hosszú távú partneri viszonyt alapoznak meg, amelyek nemcsak a két fél, hanem a társadalom egésze számára is értéket teremthet.

Ennek szellemében kívánok sok sikert a licithez!

Nagy Zoltán Péter
Marketing igazgató
OTP Bank

» Vissza