Erdőmentők Alapítvány – Zöld audit és irodakizöldítés az Erdőmentőkkel

Erdomentok_logo

Erdőmentők Alapítvány

Szolgáltatás neve: Zöld audit és irodakizöldítés az Erdőmentőkkel

Szolgáltatás bemutatása: A kínált szolgáltatás egy teljes körű felmérést és komplex tanácsadást tartalmaz. A felmérés során az alapítvány, a cég székhelyén/telephelyén zöld auditot végez, melynek keretében megvizsgálják az üzleti tevékenység ökológiai lábnyomát, majd feltérképezik azokat a folyamatokat, melyeket könnyűszerrel megváltoztatva, a mindennapi tevékenység környezetbarátabbá tehető.  A felmérést követően választástól függően minden alkalmazottnak, vagy egy-egy delegált zöld-koordinátornak tartanak részletes tanácsadást a változtatások kivitelezésével kapcsolatban.

Minden vállalkozás tevékenysége hatást gyakorol a környezetre, ám ez a teher jelentősen mérsékelhető, ha a megfelelő irányelvek szerint csökkenti a szervezet a tevékenység ökológiai lábnyomát.  A megvalósítás során fejlődik az alkalmazottak környezettudatos attitűdje. A javasolt változtatások – a környezeti hasznok mellett – anyagi megtakarítással is járnak. A tanácsadást követően egy megismételt audit után a környezettudatosság elismeréseként ERDŐBARÁT IRODA védjegyet kap a megvalósító vállalat.

Szolgáltatás témája: környezetvédelem, zöld munkahely programok

Projekt típusa: tanácsadás

Milyen típusú vállalatnál érdemes megvalósítani a projektet: kisvállalat, középvállalat, nagyvállalat

Vállalaton belüli célcsoport: jellemzően a vállalati középvezetők

Projekt időtartama: 8+2 óra

Érintettek száma: 5-50 fő

Kikiáltási ár: 50.000,-Ft

Kikiáltási ár indoklása: A kikiáltási ár tartalmazza a szakértői tiszteletdíjakat, kiszállási költségeket és az Erdőbarát Iroda tanúsítvány elkészítését.

Az alapítvány weboldala: erdomentok.hu