“Családbarát” – segítség a családoknak a hétköznapokban

Harmónia a családban és a gyereknevelés terén – nem mindennapi megoldás a mindennapokban!

Szülőnek lenni alapvetően a legboldogabb, de egyben a legbonyolultabb dolog is a világon. A legtöbb szülőnek vannak a gyereknevelés kapcsán kérdései, problémái, vagy legalábbis olyan területek, amelyekhez szívesen venne igénybe segítséget. Szülőnek lenni állandó változást jelent, amivel nem mindig könnyű megbirkózni. Sokszor jól jönne egy szülő-gyerek tanácsadó, egy coach, aki támaszt nyújt a nehézségek terén, vagy a gyereknevelés és a családi hétköznapok kérdéskörében:

Az ehhez hasonló kérdések sora szinte végtelen… a szülők számára a gyereknevelés mindennapos apróbb kérdései és hosszabb távú feladatai, nehézségei kapcsán elérhető kézzelfogható és gyakorlatias válaszok azonban korlátozottak. Kétségkívül számtalan nemzetközi és hazai jó weboldal, és könyv van a gyereknevelés -, fejlesztés témájában, amelyek egyúttal a családi harmónia megteremtését célozzák, azonban a legtöbbször ezek pont nem akkor állnak rendelkezésünkre, és pont nem abban a formában, terjedelemben, amikor a legnagyobb szükségünk volna rá.

Sokszor lenne szükségünk rendszeresen érkező, testre szabott, a kiválasztott célt szolgáló kézzelfogható, játékos tippekre és trükkökre, amelyek segítségével online mentorálással és motivációs elemekkel megtámogatva vidám és tartalmas együttlét során könnyedén nevelhetünk boldog és kiegyensúlyozott gyerekeket. Mindezt az első közösségi gyereknevelős felületen keresztül!

Ha szívesen kipróbálnád “CsaládBarát” segítő szolgáltatásunkat, írj az info@civillicit.hu email címre.